fbpx

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termenii si conditiile folosite pe site-ul www.ataugsburg.ro

INTRODUCERE

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.augsburg.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

CONTINUT SI DREPTURI DE AUTOR

Continutul, textele si designul site-ului apartin SC ASTORIA S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea SC ASTORIA S.R.L. Contractul de prestari servicii incheiat intre SC ASTORIA S.R.L. si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

SC ASTORIA S.R.L. poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

SC ASTORIA S.R.L. nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. SC ASTORIA S.R.L. nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

COMENZI SI CERERI PENTRU OFERTE DE PRET

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon/fax, sau la sediul nostru. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. SC ASTORIA S.R.L. nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care SC ASTORIA S.R.L. considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Exceptand cazurile mentionate ulterior in acest contract, continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al SC ASTORIA S.R.L. Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site, catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din aces site, pentru folosirea in scop necomercial, mentionand sursa. Este deasemenea permisa pastrarea unei copii transparente a site-ului in scopul vizualizarii sale numai atat timp cat sunteti conectat la internet.

LIMITAREA RASPUDERII

Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite „ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vre-un scop anume. SC ASTORIA S.R.L. este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca SC ASTORIA S.R.L. a fost informata asupra posibiltatii aparitiei unor asemenea daune.

DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la SC ASTORIA S.R.L. prevazute in acest document. SC ASTORIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

TERMENI SI CONDITII

Aceste termene si conditii reglementeaza folosirea site-ului www.ataugsburg.ro . Va rugam cititi Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti deacord cu Termenii si Conditiile, nu folositi acest site web. Daca folositi site-ul web, conduita dumneavoastra indica faptul ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile.