Cum alegem service-ul auto?

Cum alegem service-ul auto?

Scris de: aionescu Data publicarii: 2019-07-05

Alegerea celui mai bun service auto, în care să faceți revizii sau reparații mașinii dvs. nu este o sarcină ușoară deoarece vă puteți simți copleșit de opțiunile multiple pe care le aveți la dispoziție. De asemenea, există în România un mit conform căruia service-ul și mecanicul auto trebuie alese cu mare atenție precum alegerea soției! Și ideal să ajungem acolo cu recomandare. Bineînțeles au trecut acele timpuri și nu trebuie să exagerăm, însă este bine să fim atenți.

Specialiștii AT Augsburg au câteva sfaturi pentru dvs. pentru a alege un service auto optim:

Luați în calcul experiența

Când căutați servicii de calitate trebuie să fiți sigur de nivelul de experiență al întregului centru de reparații auto. Este bine să cunoașteți perioada de când centrul de reparații activează pe piață și tipurile de servicii pe care le oferă. De asemenea, ar trebui să vă intereseze care sunt operațiunile de service frecvente, astfel încât să puteți determina dacă aceștia sunt pregătiți să facă față atât unor operațiuni simple, cât și unor reparații complexe.

Verificați varietatea serviciilor oferite și tarifele practicate

Este important să verificați tipurile de servicii pe care le prestează centrul de reparații. Este indicat să fiți la curent cu serviciile oferite, astfel încât să fiți siguri de cele mai bune rezultate. De fiecare dată când vizitați diferite service-uri de reparații auto, trebuie să vă opriți la acele companii care pot oferi o gamă largă de serviciile de reparații împreună cu un personal experimentat. Documentați-vă despre prețurile serviciilor și a orei de manoperă. Înainte de a ajunge în service cereți o ofertă pentru operațiunea dorită. Comparați cu ofertele altor două service-uri pentru a vă asigura că veți plăti tariful corect.

Luați în calcul recomandările prietenilor și evaluările de pe social media

Adresați-vă prietenilor și membrilor familiei care au avut experiență cu oricare dintre service-urile auto din zona dvs. Veți putea afla despre tipurile și fiabilitatea serviciilor oferite de acestea bazându-vă pe experiențe personale în care aveți cea mai mare încredere.

De asemenea căutați pe internet impresii despre service-ul auto vizat. Majoritatea acestor ateliere auto au pagini de Facebook si de Google My Business. Clienții au avut ocazia să le evalueze și puteți să vă faceți o impresie despre profesionalism. 4 din 5 stele înseamnă că service-ul este de încredere în majoritatea cazurilor. Faceți-vă o impresie în funcție de tendința generală nu de cazurile izolate descrise de clienți.

Verificați acreditările și certificările

Acreditările sunt o atenție necesară pe care trebuie să o aveți în vedere atunci când căutați cel mai bun centru de reparații pentru mașina dvs. Verificați dacă service-ul auto dispune de licența corespunzătoare și de alte documente legale, astfel, veți vedea dacă acesta este calificat să ofere servicii de reparații și întreținere. Asigurați-vă că alegeți un service auto care trece printr-o inspecție regulată pentru a vă asigura că menține standardele de calitate recomandate în industrie.

Certificările unui service auto atestă că personalul este instruit în utilizarea echipamentelor de ultima generație ale centrului de reparații. Căutați certificări de la Bosch Car Service, Castrol Service, Michelin, etc. Acestea sunt garanția calității, a competitivității, a unui personal instruit și a unor tarife corecte.

Dumneavoastră cum alegeți service-ul pentru mașină? Specialiștii AT Augsburg sunt pregătiți să vă ajute cu cele mai bune reparații și piese auto originale sau aftermarket. Vă așteptăm! https://www.ataugsburg.ro