Cadrul  necesar  privind  garantia  manoperei  de  service  si a produselor comercializate de SC ASTORIA SRL catre consumatori si denumite in continuare produse/materiale.                                      

Fac obiectul garantiei produsele si materialele mentionate comercializate de SC Astoria srl si care sunt cumparate de consumatori, identificate corespunzator prin bonuri fiscale/facturi fiscale/devize de reparatii.

TERMENE DE GARANTIE

Produsele de origine, produsele de schimb de origine si produsele de schimb de calitate echivalenta au un  termen de garantie de 24 luni (cu exceptia uzurii normale), calculat de la data cumpararii, cu exceptia produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 1 an, dupa cum urmeaza:  becuri :3 luni                                                                                                                           

Produsele reconditionate au un  termen de garantie de 12 luni, calculat de la data cumpararii.                                                                  

Materialele de exploatare si intretinere au un termen de valabilitate de minim 24 luni daca se respecta conditiile de transport, depozitare, pastrare si manipulare, calculat de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj/recipient.

Acumulatorii auto au un termen de garantie de 24 de luni pentru un regim normal de exploatare si de 12 luni pentru vehicule de transport, taxi, ambulanta si scoli de soferi. Termenul de garantie este calculat de la data cumpararii.                                                      

Garantia se acorda pentru lipsa de conformitate si/sau vicii ascunse.                                                                                                         

Pentru orice lipsa de conformitate din perioada de garantie si/sau viciu ascuns aparut in timpul duratei medii de utilizare a produsului sau materialului SC Astoria srl se angajeaza  faţă de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, sa repare ori sa inlocuiasca produsul cumpărat sau sa restituie preţul plătit de consumator.                                                                                     

Garantia pentru manopera este de 3 luni de zile  pentru interventiile care implica numai manopera, sau este egala cu durata garantiei produselor in cazul inlocuirii produselor respective in unitatile service ale SC Astoria SRL..


Cererea de acordare a garantiei va fi depusa la SC Astoria srl, la punctul de lucru/departamentul care a comercializat/montat produsul respectiv, insotita de urmatoarele documente ( copii sau originale ):


Pentru orice cerere de garantie consumatorul va primii raspuns in termen de 10 zile de la data inregistrarii cererii.                        

EXCEPTII  DE LA GARANTIE                                                                                                                                                                           

Pentru acumulatorii auto, garantia se deruleaza prin service-urile  mentionate in certificatul de garantie al fiecarui acumulator.          


RETURNAREA PRODUSELOR

Cumparatorul poate  returna marfa intr-un interval de 30 zile.

In cazul in care de la receptia marfii nu au trecut mai mult de 30 zile calendaristice, nu sunt percepute cheltuieli de retur. Dupa acest termen de 30 zile, Cumparatorul va putea returna Vanzatorului marfa, daca achita acestuia cheltuieli de retur in cuantum de 20% din valoarea marfii returnate. Dupa implinirea unui termen de 90 de zile calendaristice de la receptie, Cumparatorul nu mai poate returna marfa. 

Conditii de returnare:


Procedura de retur.

Cumparatorul  va  transmite ATAugsburg.ro prin fax sau e-mail o solicitare prin completarea corespunzatoare a fisei de retur/ cererii de retur, semnata si stampilata, cu explicatiile necesare privind motivul de returnare a marfii. 

In termen de 2 zile lucratoare, ATAugsburg.ro va comunica Cumparatorului, in acelasi mod  decizia sa de aprobare sau de respingere a returului de marfa, pe formularul fisa de retur. 

Cumparatorul va expedia catre ATAugsburg.ro produsele/materialele prin intermediul firmei de transport, sau prin firma de curierat agreata in termenul specificat pe fisa de retur dar nu mai mult de 5 zile calendaristice de la transmiterea fisei de retur, aprobata de catre ATAugsburg.ro.

In cazul in care conditiile de retur au fost indeplinite de Cumparator, ATAugsburg.ro va emite factura de stornare a acesteia.