fbpx

Despre Noi

unnamed

Totul in acelasi loc, fara drumuri suplimentare.

AT AUGSBURG SERVICE este un concept de service auto dezvoltat de Augsburg International, parte a retelei de service-uri Bosch Car Service si Castrol Service Plus.

Consultantii nostri va vor oferi intotdeauna mai multe variante de piese de schimb, prezentand avantajele fiecareia dintre ele astfel incat sa puteti lua decizia corecta in functie de bugetul alocat.

Cotatiile de pret se realizeaza rapid de catre consultantii nostri pe baza costurilor fixe pentru majoritatea interventiilor de mecanica/electrica sau a tarifelor stabilite conform normativelor internationale pentru interventiile neuzuale si pentru reparatiile de tinichigerie si vopsitorie.

De la mecanica si electrica, la tinichigerie si vopsitorie va oferim intotdeauna cel putin doua variante ale celui mai bun raport calitate / pret, acest lucru insemnand produse si preturi pentru nevoile tuturor clientilor.

 

Rapiditate si transparenta

Service-ul nostru din Militari este conceput pentru a prelua in timp scurt un flux mare de clienti. Pentru ca ne dorim transparenta totala in relatia cu clientii nostri, acestia au posibilitatea de a viziona derularea reparatiilor in orice moment si de a fi informati si consiliati cu privire la deciziile ce trebuie luate pe parcursul reparatiilor.

De ce sa alegi AT Augsburg

  • Echipa – dispunem de personal excelent pregatit din punct de vedere tehnic, orientat intotdeauna dupa principiul ProClient;
  • Diversitate – avem servicii complete, cu sau fara programare, pentru 99% dintre modelele de autoturisme prezente in Romania;
  • Flexibilitate – putem rezolva orice situatie aparuta in activitatea noastra asa incat sa gasim cea mai buna solutie pentru client;
  • Rapiditate – dispunem de o structura care ne permite un timp de raspuns foarte bun la toate solicitarile clientilor;
  • Stoc corect dimensionat – avem intotdeauna la indemana piesele, consumabilele si accesoriile auto uzuale de care este nevoie;
  • Comenzi de piese – putem aduce rapid la comanda orice piesa gratie partenerilor nostri din tara si din Germania;
  • Piese originale – garantam intotdeauna provenienta pieselor de la fabrici si furnizori autorizati;
  • Experienta – avem o echipa bine „sudata”, formata din specialisti cu pregatire interdisciplinara, cu multi kilometri „la bord”.